2013-09-09 10:23:37• hírek • Blikk.hu

Nehezen szállt ki a pornóból az x-faktoros

Kíváncsi volt, hamar elköltözött a szüleitől, és valamiből fenn kellett tartania magát – ezekkel az okokkal magyarázza Krasznai Tünde, vagy ahogy bizonyos körökben ismerik, Jenny Noel felnőttfilmes múltját.

Erről beszélt a Blikknek az X-Faktor első válogatóján a mentorokat a lábukról levevő tehetséges énekesnő, amikor lapunk arról faggatta, miért próbálta ki magát a pornóiparban.

– Nagyon kíváncsi voltam, és hamar független akartam lenni, így amikor elköltöztem otthonról, ezt az utat választottam – fogalmazott Tünde.

– A szabadságvágy is vezérelt, és úgy döntöttem, szeretnék az erotikus modellkedésből megélni. Fiatalon persze sok mindent másként csinál az ember. Talán kicsit naiv voltam, felelőtlen, és feszegettem a határaimat. És azt gondolom, ez volt a legeslegtávolabbi határ, amit elértem. Közben azt csináltam, amit akartam, senki sem kényszerített. Ugyanakkor hatalmas tapasztalatot is szereztem az ebben a szakmában eltöltött évek során, megismertem például önmagamat – tette hozzá a fiatal lány, aki múltjának köszönhetően keményen áll a saját lábán.

– Talán most sem lennék itt, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy. Azt hiszem, a szakmájától függetlenül mindenki kap hideget-meleget az élete során, ez velem is így volt. Mégis szerencsésnek mondhatom magam, hogy most itt vagyok az X-Faktorban.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: